Новини

Проект молодих вчених з ННІ інформаційних та освітніх технологій отримав державне фінансування

Два наукові проекти молодих учених Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримають державне фінансування.

Таке рішення було ухвалено 19 вересня Конкурсною комісією Міністерства освіти і науки України на чолі з Міністром Лілією Гриневич.

Серед переможців конкурсу проектів молодих учених група науковців з нашого ННІ інформаційних та освітніх технологій на чолі з кандидатом фізико-математичних наук, доцентом Галиною Луценко, які працюватимуть над модернізацією освітніх програм на засадах проблемно/проектно орієнтованого навчання дисциплін математичної, природничо-наукової та професійної підготовки.

21905563 1515225011871500 320727774 n

Інший проект-переможець очолить кандидат хімічних наук, викладач Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Гліб Баришніков. Темою дослідження є «Молекулярний дизайн матеріалів для органічних світловипромінюючих діодів з альтернативними механізмами електролюмінесценції».

Як інформує МОН, за державний кошт буде профінансовано 123 проекти, які перемогли на цьогорічному конкурсі наукових робіт молодих учених, до яких і входять проекти з ЧНУ.

Вітаємо колег-науковців з досягненням та бажаємо успіхів і натхнення в дослідженнях!

 

Держава фінансуватиме проекти двох молодих учених із ЧНУ
Джерело:
cdu.edu.ua

Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Останнє редагування: П'ятниця, 22 вересня 2017 08:39