Новини

Міждисциплінарний методичний семінар

Шановні колеги!

Навчально-науковий інститут фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького спільно з КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» запрошує учителів природничо-математичних дисциплін до участі в черговому засіданні Міждисциплінарного методичного семінару "Нова школа: фізика та математика" для вчителів фізики, математики та інформатики.

Ми раді, що засідання Міждисциплінарного методичного семінару "Нова школа: фізика та математика" стають доброю традицією для учителів Черкащини та викладачів інституту фізики, математики та КІС. Попередні зустрічі допомогли окреслити коло важливих та нагальних питань з якими день у день зустрічаються освітяни середньої та вищої школи в умовах глибинних трансформаційних процесів української системи освіти. Ми продовжуємо працювати над становленням нашого семінару як корисного майданчика для генерації, розвитку й упровадження передових ідей та ініціатив учителів і викладачів дисциплін фізико-математичного профілю різних навчальних закладів.

Як уже зазначалося раніше, нашим девізом є “Фізмат освіта – крок у майбутнє”. Саме тому, паралельно із семінаром для вчителів, 28 березня 2017 р. планується проведення Дня відкритих дверей для старшокласників під девізом “Стань студентом на один день”. В рамках цього заходу планується проведення учнівської конференції "Цікава математика" за результатами конкурсу проектів у 2016-2017 рр., експериментальної фізичної вікторини, занять із програмування та робототехніки для школярів.

Засідання Міждисциплінарного методичного семінару "Нова школа: фізика та математика" відбудеться: 28 березня 2017 року об 11 год. Місце проведення – м. Черкаси, бульв. Шевченка, 79, ЧНУ, корпус №3, ауд. 301.

Регламент семінару

10.30-11.00 – реєстрація учасників.

11.00 – Пленарне засідання.

1. Вітальне слово. Вручення сертифікатів учителям-доповідачам. Директор інституту ФМ та КІС Ляшенко Ю.О.

2. Про розширення переліку спеціальностей ННІ фізики, математики та КІС. Зав. кафедрами.

3. Про започаткування турніру "Фізичні задачі-оцінки" пам’яті Сіденка М.В. Проф. Гусак А.М.

4. Про хід конкурсного відбору підручників для 9 класу з алгебри, геометрії, фізики, інформатики. Проф. Тарасенкова Н. А.

5. Про розвантаження програм для основної школи з математики та фізики. Проф. Тарасенкова Н. А.

6. Сучасне обладнання кабінету фізики. Учитель фізики Черкаського фізико-математичного ліцею Молодик О.І.

7. Використання Google-сервісів у навчальному процесі – з досвіду роботи. Учитель фізики Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №19 Пасічна Л.І.

 13.30-14.00 – Кава-брейк

14.00 – Секційні засідання для вчителів:

1. "У світі математичних задач" (ауд. 282). Кафедра ММНМ.

2. Майстер-клас "Використання сучасного обладнання кабінету фізики в навчальному процесі". Учитель фізики Черкаського фізико-математичного ліцею Молодик О.І. (ауд. 301).

3. Інформатика та робототехніка (ауд. 254). Кафедри ПМ та АКІТ

Про Ваші наміри взяти участь у роботі семінару просимо повідомити за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або здійснити електронну реєстрацію за посиланням https://goo.gl/forms/tS3h4RWub50RaoUt1.

За оновленням інформації про Міждисциплінарний методичний семінар "Нова школа: фізика та математика" слідкуйте на сайті ННІ фізики, математики та КІС http://www.physmath.cdu.edu.ua/

Останнє редагування: Середа, 22 березня 2017 13:35